NYHED INFRARØD SAUNA.

 

 


Hvad er en infrarød sauna?

En infrarøde sauna er en af vor tids mest effektive afgiftningsmetoder. En infrarød sauna har terapeutiske stråler, der varmer langt ind i din krop. Infrarød varme trænger gennem led, muskler og væv og varmer hele kroppen op. Saunastrålerne har en behagelig temperatur, og du vil føle et fantastisk velvære efterfølgende. Den infrarøde sauna har solocarbon varmepaneler, hvilket garanterer en optimal kvalitet.


Infrarødsaunaen…

 • Øger udskillelsen af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen
 • Styrker immunforsvaret
 • Reducerer muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud
 • Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding)
 • Mindsker stress og giver energi
 • Sænker blodtrykket
 • Øger produktionen af hvide blodceller
 • Forbedrer organfunktioner
 • Restituerer kroppen efter skader eller hård sport
 • Øger sportsudøveres præstation med over 5 %
 • Stimulerer nedbrydningen af sygdomsfremkaldende bakterier, vira, svamp og parasitter
 • Fremmer genopbygning af beskadiget væv

 
Reducerer risikoen for livsstilssygdomme

Vi bliver typisk udsat for væsentlig flere kemikalier og giftstoffer, end vi på naturlig vis kan udskille. De ophobes i kroppen, hvilket kan være hormonelt forstyrrende, skade vores immunforsvar, forplantningsevne og være kræftfremkaldende. Behandling med infrarøde stråler har vist sig at øge udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen markant. Saunaen er nemlig med til at åbne porrene i huden, så flere toxiner kan slippe ud.


En infrarødsauna-behandling har derfor stor betydning for dit velvære og helbred nu og på lang sigt

 

Forskellen på almindelig sauna og infrarødsauna

Infrarødsauna: Infrarødsaunaer er ikke lige så varme som almindelige saunaer. Det skyldes, vores infrarøde saunaer har en lavere overfladetemperatur, så de producerer længere stråler, der går dybere ind i kroppen. Samtidig varmer en infrarød sauna indefra og ud. Effekten af de terapeutiske stråler er altså ikke afhængig af, hvor høj temperaturen er.

Almindelig sauna: En almindelig sauna bliver meget varm, som for flere kan føles ubehageligt. Samtidig kan der også være risiko for, at lunger og andre organer kan blive forbrændte af den varme og fugtige luft. En almindelig sauna starter på ydersiden og arbejder sig ind, og derfor når den aldrig ligeså langt ind som infrarøde stråler.

Forbehold ved infrarødsauna!!!!

Undgå ved:

Graviditet og amning, slagtilfælde/blodprop i hjernen, stærke hjertekramper (Angina pectoris), andre svære hjertesygdomme, hjertesvulster, pacemaker, store åbne sår, brug af kobberspiral som prævention,

Under opsyn af eller aftale med læge:

Sygdomme forbundet med reduceret evne til at svede (Parkinson’s, Multiple Sclerosis, tumorer på central nervesystemet, Lupus, skader på nervesystemet forårsaget af Diabetes.).Ved brug af medicin (kan have reducerende virkning eller ophæve den helt). Alkohol/stof-misbrug (kan give et nyt ‘trip’, når det bliver frigjort og går i blodet). Hæmofili eller andre blødersygdomme. Feber og varmesensitivitet. Akutte skader og hævelser.Ved implantater af alle slags (ved smerter i området under brug af infrarødsauna, stop behandlingen).