Kosmetisk akupunktur

 

Kosmetisk akupunktur er den nye naturligt forskønnende ansigtsbehandling helt uden bivirkninger og kemi.

Det er en naturlig behandling til at få udglattet rynker, løftet dobbelthager og få en smukkere glød i huden.

 

Udgangspunktet kommer fra den klassiske  akupunktur, hvor man ser kroppen som en helhed, derfor anvendes der også punkter på hele kroppen.

Man får ligeledes en snak om ubalancer og livsstil som kan have indvirkning på linjer og fuger i ansigtet.

 

Selve behandlingen består af en ansigtsmaske med urter der styrker huden, ansigtsakupunktur der løfter og strammer, og ansigtsmassage, der giver en helt blød hud. Denne kombination er unik i forhold til lignende behandlinger på markedet, idet den giver ansigtet en helt speciel glød og ynde. Dermed fremhæves de smukke personlige karakterer hvert ansigt har, når rynkerne mindskes, ansigtet løftes og den naturlige skønhed vender tilbage. Samtidig nedsættes stressniveauet, når smilet træder frem, og forvandlingen giver øget velvære og selvtillid.

 

Brugen af akupunktur i ansigtet er en smertefri teknik med kraftig virkning, og man arbejder derfor kun med et eller to områder pr. behandling.

 

Efter få behandlinger bliver huden smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur bliver styrket og strammet.

 

Man får typisk lavet 5-6 behandlinger i et forløb på 5-6 uger for et blivende resultat. Derefter skal du holde det ved lige hver 4-8 uge. Du vil dog allerede efter 1. behandling opleve dit ansigt har en kraftigere glød og huden føles sundere og mere smidig.

 

Behandlingen er stilet til dem, der ønsker at opnå ekstra skønhed på en naturlig måde uden brug af kemikalier.

 

Bemærk at hvis du har haft migræne indenfor de sidste 2 måneder, eller indenfor de sidste 6 måneder har gennemgået en ansigtsløftning med Botox indsprøjtninger eller Restylane eller hvis du er gravid, kan du ikke modtage behandlinger. Lider du af for højt blodtryk eller tager blodfortyndende eller anden medicin, er det vigtigt , at du informerer behandleren om det.